Ikea wiegjes

De wiegjes van IKEA staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, terwijl het prijskaartje altijd aangenaam laag is. Veel wiegjes van IKEA zijn bovendien tijdloos ontworpen. Zo kunnen ze nadien nog als kinderbedje dienstdoen. Wij gingen op zoek naar de leukste en meest betaalbare wiegjes van IKEA en hebben hieronder onze favoriete modellen weergegeven.

Over het IKEA-wiegje

Net zoals de andere producten van IKEA zijn ook de wiegjes van IKEA voor velen betaalbaar. Ze combineren handige functies met een hoogwaardige kwaliteit en designontwerpen, zonder dat die eigenschappen nodeloos de prijs opdrijven. Bovendien zet IKEA met het IKEA-wiegje in op duurzaamheid. Daarom kiest IKEA voor duurzame en natuurlijke materialen zoals beukenhout, zorgt het voor herbruikbare zonnepanelen en gebruikt IKEA alleen maar 100% duurzaam katoen.

Alle wiegjes van IKEA zijn zelf te monteren en dat biedt vaak mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan met het IKEA-wiegje. Zo kan je een goedkoop IKEA-wiegje eenvoudig ombouwen naar bijvoorbeeld een co-sleeper. Daarvoor hoef je enkel één zijkant weg te nemen, het IKEA-wiegje te verstevigen en alles goed aan het bed te bevestigen.